• 200 ml

   

  ROŽNA VODA JE PRODUKT PARNE DESTILACIJE. JE POPOLNOMA NARAVNO PRIDOBLJEN HIDROLAT, V KATEREM SO PRISOTNE V VODI TOPNE SPOJINE ETERIČNEGA OLJA. ROŽNA VODA JE ODLIČEN NARAVNI TONIK, KI ČISTI PORE, VLAŽI, OBNAVLJA IN POMIRJA KOŽO. Z NJIM ODIŠAVIMO PROSTOR, GARDEROBNE OMARE, LAHKO GA UPORABIMO KOT LIKALNO VODO.


  CENA: 11.90 • 10 ml

  NEKAJ KAPLJIC NARAVNEGA ETERIČNEGA OLJA SIVKE KANEMO V VROČO SPROSTITVENO KOPEL ALI V IZPARILNIK NAD SVEČO ZA ODIŠAVLJENJE PROSTORA, DODAMO MASAŽNEMU  OLJU, KANEMO PO SUHEM CVETJU ALI V KOPEL ZA NOGE, NA BLAZINO PRED SPANJEM IN NA MANJŠE RANICE NA KOŽI, LAHKO JIH VTREMO V KOŽO V PREDELU SENC IN PRSI, ALI PA PREPROSTO DODAMO MEŠANICI ZA INHALACIJE.
  DELUJE POMIRJEVALNO IN IZBOLJŠA KAKOVOST SPANJA. 


  CENA: 11.50 • 100 ml

  KRASNA NEGA TELESA SE PRILEŽE VSAKO JUTRO ALI ZVEČER PO SIVKINI SOLNI KOPELI S TIMIJANOM ALI PO PRHI S SIVKINIM GELOM.  TELO NAMAŽEMO Z LOSJONOM, KI VSEBUJE ETERIČNO OLJE SIVKE, LIMONE IN CEDRE. LOSJON ZA TELO JE NAMENJEN VSAKODNEVNI UPORABI, SAJ AKTIVNE KOMPONENTE KOŽO VARUJEJO PRED DOLGOTRAJNO IZGUBO VLAGE. KOŽA POSTANE VIDNO BOLJ GLADKA IN NAPETA.

  PRIMERNO ZA VSE VRSTE KOŽE. PRIPOROČAMO PO VSAKEM TUŠIRANJU.


  CENA: 11.90 • 100 ml

  KRASNA KREMA ZA ROKE S SIVKINIM, POMARANČNIM IN CEDRINIM ETERIČNIM OLJEM JE PRIMERNA ZA VSAKODNEVNO NEGO ROK. ŠE POSEBEJ UČINKOVITA BO, ČE JO NANESEMO NA ROKE PRED IN PO DELU. NEŽNA KREMA ZA ROKE SE HITRO VPIJE V KOŽO TER JO NAREDI GLADKO IN MEHKO. SESTAVINE PREPREČUJEJO OKSIDACIJSKE PROCESE TER KOŽO ŠČITIJO, VLAŽIJO IN NEGUJEJO PRED NEPRIJAZNIMI ZUNANJIMI VPLIVI. 


  CENA: 12.65 • 200 ml

  MASAŽNO OLJE Z VISOKO KVALITETNIM ETERIČNIM OLJEM SIVKE. SIVKA POMIRJA, MANDLJEVO, OLIVNO IN JOJOBINO OLJE PA KOŽO DODATNO NEGUJEJO IN VLAŽIJO. PO MASAŽI BO VAŠA KOŽA MEHKA IN VOLJNA. BREZ DODANIH KONZERVANSOV IN PRIMERNO ZA VSE VRSTE KOŽE.


  CENA: 12.30 • 30 g

  SIVKIN ČAJ PRIPRAVIMO TAKO, DA MALO ŽLIČKO POSUŠENIH SIVKINIH CVETOV PRELIJEMO Z VRELO VODO (1 ČAJNA ŽLIČKA ZA PRIBLIŽNO 2 DECILITRA), PUSTIMO STATI V POKRITI POSODI 5 – 7 MINUT, NATO PA PRECEDIMO. POSODO POKRIJEMO ZATO, DA SE V NJEM OHRANIJO DRAGOCENA OLJA. ČAJ POMIRJA IN BLAŽI SLABOST. ŠE POSEBEJ NAM BO PRIJAL PRED SPANJEM, PRI GLAVOBOLU ALI PRI PREHLADU. 


  CENA: 7.90


1/6